2 komentáre

  1. Lucy
    21. marca 2019 @ 15:24

    Trošku ma mrzí ta kvalita niektorých fotečiek. Ale recept určite vyskúšam. A taktiež si ho zapíšem do svojho mladého receptára. 🙂

    Reply

    • Laura
      21. marca 2019 @ 21:10

      Potom daj vedieť ako sa recept vydaril 🙂 Ďakujem za prijemnú spätnú väzbu. 🙂

      Reply

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Prihlás sa do klubu gastro-osôbok a buď vždy v obraze 🙂

Ak sa prihlásiš do tohto newslettera, každý pondelok ti do emailovej schránky príde:

môj príbeh z kuchyne, ktorý si budú môcť prečítať len členovia tohto klubu gastro-osôbok

upozornenie o publikovaní nového článku na mojom blogu, aby si o novom príspevku vedel medzi prvými

tipy, čo v danú sezónu v gastrosvete určite nevynechať

príbehy, fotky a zaujímavosti zo zákulisia príprav mojich receptov a článkov – exkluzívne len pre vás

 

Ak chceš byť vždy informovaný medzi prvými, čo mám nové a byť v obraze, prihlás sa do tohto newslettera – je to jednoduché potrebujete len emailovú adresu, menej ako 2 minútky a kliknúť na tento odkaz, kde sa dočítate viac 🙂